top of page

SERVIS VOZILA

A.S. auto-centar d.o.o. Zenica u novom ruhu.. Dobro poznata kvaliteta sa stručnim i certificiranim kadrom i vrhunskom opremom od 01.04.2022. vrši pregled, servisiranje, dijagnosticiranje i popravku svih vrsta vozila sa kvalitetnim dijelovima i garancijom na iste. 
Jer mi postojimo zbog Vas!!

MEHANIČARSKI POSLOVI

Na godišnjem kontrolnom servisu, naše stručno osoblje će Vaše vozilo detaljno provjeriti i pregledati, kako bi Vam osigurali maksimalnu sigurnost u vožnji.
Servisni intervali vozila osiguravaju prometnu i tehničku ispravnost Vašeg vozila, a pritom od Vas zahtjevaju najmanji trud.

REZERVNI DIJELOVI

Kvalitet i servisiranje – Korištenje materijala prvoklasnog kvaliteta i vrhunske tehnologije u proizvodnji predstavljaju širom Svijeta garanciju, da ćete dobiti proizvod, koji podliježu provjerama i kvalitativnim kriterijima od faze planiranja pa sve do prodaje. 

GEOMETRIJA VOZILA

Geometrija je obavezna nakon svake zamjene ključnih dijelova trapa (krajnice, spone, kugle, ramena itd.)

3D Geometrija vozila (špura), najsavremeniji model geometrije za Vaše vozilo uz ispis. Osoblje obučavano van Bosne i Hercegovine za rad na ovom uređaju. Dođite , isprobajte, garantujemo da će te biti zadovoljni upravljanjem Vašim vozilom...

POSJETITE NAS

Informišite se unašem servisu o širokoj paleti usluga: provjera vozila za godišnji odmor, zimski servis i proljetni servis. Među standardne usluge ubrajaju se provjera guma, podešenosti svjetala, uređaja za upozoravanje i pokazivače pravca, uređaja ispušnih gasova, kočionih uređaja i stanja ulja u motoru. 

NUDIMO NAJBOLJA RJEŠENJA ZA VAŠE VOZILO

Detaljno, stručno i ljubazno savjetovanje klijenata prilikom prijema vozila u servisu. Izvanredna temeljitost, stručnost i kompletnost u popravkama i održavanju vozila. Redovne i stručne kontrole izvršenih radova. Apsolutno korektni i jasni računi za klijenta. 

TU SMO ZA VAS

U naš servis se uvijek možete pouzdati. Naše službe formirane su prema Vašim željama, potrebama i očekivanjima. Kod nas ćete se osjećati dobrodošli, a Vaše Vozilo će opet biti u dobroj formi. 

PRILAGOĐAVANJE CIJENA

Prilagođavamo cijene shodno potrebama popravke vozila nakon pregleda po potrebama kupca. Naše službe formiramo u skladu s Vašim individualnim željama, zahtjevima i očekivanjima. Široka paleta servisnih i dodatnih usluga bitan je preduslov, da se Vi osjećate sigurnim, odnosno da Vaše vozilo uvijek bude u dobroj formi. 

PROFESIONALIZAM I KVALITET

Koristimo savremenu, specijalno razvijenu opremu, alate i uređaje izrađene isključivo za vaše vozilo. Naše stručno i školovano osoblje osigurava pravovremeno izvršenje i besprijekoran kvalitet svih servisnih usluga. 

NUDIMO KVALITETNE BRENDOVE:

skf.jpg
castrol.jpg
LUK.jpg
bosch.jpg
bottom of page